Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerine devam eden kamu hastaneleri personel alımlarına devam etmektedir. Alınan personeller farklı pozisyonlarda istihdam ederken Sağlık Bakanlığı yeni projeler ile idarenin güçlenmesi için bazı kadrolar açmakta ve bu açılan kadrolara da yeni personellerin alınması talimatını vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığından yapılan duyuru ile idarelerin ihtiyaçlarına göre yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışmak üzere satın alma danışmanları alımı yapılacak.

Başvuru Tarihi

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı bu projesi ile yeni bir ilke daha imza atmış durumda. Yayınlanan ilan metninde proje ismi  N.3.1 Kamu Hastanelerinde Yenilikçi Sağlık Yönetimi Projesi olarak belirtilirken iş hakkındaa ve başvurular hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.
Eğer sizlerde  N.3.1 Kamu Hastanelerinde Yenilikçi Sağlık Yönetimi Projesinde görev almak ve satış danışmanı pozisyonunda istihdam etmek istiyorsanız en geç 27 Temmuz 2016 tarihine kadar ilanda belirtilmiş olan adrese başvuru yapmanız gerekmketedir. Başvurularınızı şahsen yapabilir ya da posta aracılığı ile müracaat formunuzu, öz geçmişinizi göndererek başvuru yapmış olabilirsiniz. Daha önce memurluk yapmış ve Sağlık Bakanlığında satış danışmanı olarak istihdam etmek isteyen adayların ise 6 ay boyunca memurluk vazifesinden ayrılmış olması gerekmektedir. İlanın tam metni ve detayları için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.tkhk.gov.tr/DB/18/6240_satin-alma-danisman-
Editör: TE Bilisim