Kalender Orduevi Müdürlüğü 43 Kamu İşçisi Alacak
Kalender Orduevi Müdürlüğü işçi alımı yapacak. Alınacak olan içilerin bazılarından KPSS şartı aranmamaktadır. Sizde Kalender Orduevi Müdürlüğü bünyesine katılmak için haberimizin devamındaki ayrıntıları inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.
Kalender Orduevi Müdürlüğü yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine işçi personel istihdam edecek. Başvurusu alınacak olan personeller Türkiye İş Kurumu veya İnternet sitesinden gerçekleştirilecektir.Başvurular 12 Ekim 2015 tarihinde sona erecektir. Aranılan mezunluklar İlköğretim ve Lise mezunu olan adaylardır. Bazı pozisyonlarda KPSS 60 puan aranırken bazı pozisyonlarda ise KPSS şartı aranmamaktadır.Alınan personellere 4 adet 97,5 saat ikramiye verileceği duyuruldu. Toplam 8 ilanla 43 kişi işçi alınacağını duyurdu.
GENEL NİTELİKLER:
     - Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler,Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, İstanbul/Merkez 'de ikamet edenler adaylar,
     - Kasiyer olarak başvuruda bulunacak olan 6 İşçi en az ilköğretim mezunu olan adaylar ve deneyimsiz olan adaylar başvuruda bulunabilecek. KPSS şartı da aranmamaktadır.
     - Pizza ustası olarak alınacak olan 1 İşçi için ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunacaktır. KPSS şartıda aranmamaktadır.
     - Aşçı pozisyonuna başvuracak olan 16 adet işçi için ilköğretim mezunları arasında 5 yıl deneyimli olan adaylar başvuracak ve KPSS şartı aranmamaktadır.
     - Erkek berberi olarak alınacak 2 adet işçi ilk öğretim mezunu olan adaylar ve 5 yıl deneyimi olan adaylar başvuruda bulunacak. KPSS şartı aranmamaktadır.
     - Garson olarak alınacak 13 kişi ilköğretim mezunu ve 5 yıl deneyimi olan adaylar başvuruda bulunacak ve KPSS şartı aranmamaktadır.
     - Aşçıbaşı olarak kadroya dahil edilecek olan 1 işçi ilköğretim mezunu olan adaylardan 5 yıl deneyimli adaylar başvuruda bulunabilecek ve KPSS şartı aranmamaktadır.
     - Ambar Sorumlusu olarak alınacak 1 adet işçi alınacak olup en az lise mezunu olan adaylardan Turizim ve Otelcilik bölümü mezunu olan adaylar alınacak olup. 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar başvuruda bulunabilecek.
     - Ambar sorumlusu olarak alınacak olan 1 adet işçi lise mezunları arasında, 2014 KPSS den KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar başvuruda bulunabilecek.
Başvurularınız Türkiye İş Kurumu Tarafından yapılacaktır.
Ayrıca İlanın tam metni ni inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız
Editör: TE Bilisim