Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine açılan bekçi kadroları çoğaltılmaya devam ederken Kanun Hükmünde Kararnameler ile toplam 14 bin 500 kişilik bekçi kadrosu ihdas edilmişti. Buna göre alımlar ne zaman yapılacak derken sonunda bekçi ilanı yayımlandı ve İstanbul ili için toplam 2 bin kişilik bekçi alımı yapılacağı belirtildi.

İstanbul iline 2 bin kişilik bekçi alımı yapıldı. Peki şimdi diğer iller için bekçi alımları ne zaman yapılacak ve detaylar belli mi?

SIRA DİĞER İLLERDE

İstanbul ili için bekçi alımı yapılmıştı ve bir kez daha ilan kamuoyuna duyuruldu. Buna göre toplam 2 bin kişilik bekçi alımı yapılırken herkesin gözü diğer illerden gelecek bildiridedir. Peki diğer şehirler için bekçi alımları ne zaman yapılacak.

Şu an için 2 bin kişilik bekçi alımı ilanı İstanbul Valiliğinden yayımlanmış olup en kısa süre içerisinde diğer şehirlere de bekçi alımlarının yapılması beklenmektedir. Ancak alım ilanının hangi tarihte yayımlanacağına ilişkin her hangi bir bilgi yok. Aranacak olan şartların ise İstanbul Valiliği tarafından yayımlanan bildiridekine göre aynı olması tahmin ediliyor.

İSTANBUL 2 BİN BEKÇİ İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim