Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde on binlerce infaz koruma memuru İKM gardiyan personeli bulunmakta olup her sene açık olduğu tespit edilen pozisyonlar için çok sayıda gardiyan alımı ilanları hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaya devam ediliyor.

Buna göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü alımlarında en çok rağbet gören pozisyonlardan bir tanesi olan infaz koruma memuru İKM gardiyan hakkında www.isinolsa.com ekibimize çok sayıda yoğun mesaj gelmeye devam ediyor. Peki gardiyan alımları ne zaman yapılacak ve gardiyan alımında aranacak şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü infaz koruma memuru İKM gardiyan alımına kimler başvuru yapabilir? Buna göre alıma başvuru yapabilmek için adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 30 yaşında gün almamış olmak, erkekler için 170 cm'den kısa ve kadınlar için 160 cm'den kısa olmak, boy kilo uyumlu olmak, sicili uygun olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, vardiyalı sistemde çalışabilir olmak ve mezuniyetine göre Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş belirlenen baraj puanını almış olmak şartları aranmaktadır. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak?

ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Bu sene Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu infaz koruma memuru İKM gardiyan alımı yapılması bekleniyor ancak alımların net olarak hangi tarihte yapılacağı bilinmiyor. Ekip arkadaşlarımızın diğer alım ilanlarını incelemesi ile ortalama alımların yaz ayları içerisinde başlaması ön görülüyor. Yani kısa bir süre içerisinde henüz alım beklenmemektedir tabi son duyuru yine Adalet Bakanlığı cephesinden yapılacaktır.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - İzin almadan kullanılamaz. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim