Türkiye'nin dört bir yanında istihdam etmekte olan taşeron işçiler için hükümet bilindiği üzere çözüm önerisini buldu ve işçileri kadroya geçireceğini müjdeledi. Buna göre kurumlar taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde ilk günden bu yana taşerona kadro başvuru sonuçlarını anlık olarak takip etmeye devam ediyoruz. Hangi kurumlar taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladıysa sizlerle paylaşmaya devam ederken bugün yeni bir kurumdan daha duyuru geldi. İçişleri Bakanlığı da merakla beklenen sonucu kamuoyuna duyurdu.

TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Buna göre taşerona kadro başvuru sonuçları olumlu sonuçlanan ve olumsuz sonuçlanan adayların isim listeleri ilan edildi. Peki detaylar nedir? Kimler taşeron başvuru sonuçlarını kazandı.

Aşağıda verilmiş olan linklere tıklayacak adaylar İçişleri Bakanlığının açıklamış olduğu taşerona kadro sonuçlarına ulaşabilir. Bu listeler aracılığı ile hangi adaylar kazandıklarını ve hangi adaylar kazanamadıklarını öğrenebilecektir. Taşerona kadro başvuru sonucu olumlu olan adaylar bilindiği üzere 3 Mart - 22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron sınavına girecek olup bu sınavdan 50 ile üzerinde puan alanlar kamuya geçecektir.

KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ

KAZANAMAYAN ADAYLAR LİSTESİ