İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile her sene on binlerce kişilik polis alımları yapılmakta olup en yakın alım 22. dönem POMEM olarak yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bugün önemli açıklamalar yapıldı ve yeni polis alımı ilanı bekleyen adaylara sevindirici haberler geldi. Peki Bakan Süleyman Soylu ne gibi açıklamalar yaptı? İşin Olsa ekibi olarak İçişleri Bakanının açıklamalarını detaylı bir şekilde sizlere aktarıyoruz.

POLİS ALIMLARI ARTACAK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni polis alımı bekleyen adaylara sevindirici haberler verdi ve şunun kesin olduğunu belirterek polis alımlarının daha da artırılacağını duyurdu. Ülkemizde her ne kadar polis sayısı oldukça fazlada olsa halka orantı yapıldığında halen polis sayısının yetersiz olduğu görülmektedir. Bu açığın kapatılması için her sene on binlerce kişilik alımlar yapılmaktadır.

Yeni polis alımı bekleyen adaylara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından müjdeli haberler gelmiş oldu polis alımları artacak ancak bundan sonraki en yakın alımın hangi tarihte yapılacağına yönelik duyuru yapılmadı. Polis alımına ilişkin duyuru geldiğinde www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklayacağız.

17 BİN BEKÇİ ALINACAK

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim