Halkbank bilindiği gibi her sene yüzlerce kişiye iş imkanı vermektedir. Açık pozisyonları için personel alımları yapmakta olan kamu bankası Halkbank alımlarında adaylara sözlü ve yazılı sınavlarda yapmaktadır. Halkbank cephesinden geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile 2017 yılının ilk çeyreği sonunda toplam bin kişilik personel alımının tamamlanacağı duyurulmuştu.

2017 yılının ilk çeyreği Mart ayının bitmesi ile sonlanıyor. Neredeyse Mart ayının ilk haftası doldu ancak halen Halkbank memur personel alım ilanı yayımlamadı. Peki personel alımı ne zaman yapılacak?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Halkbank tarafından yapılan açıklama ile Mart ayının sonuna kadar toplam bin kişilik personel alımının tamamlanacağı belirtilmişti ve halen ilan yayımlanmadı. Peki halkbank hangi pozisyonlar için personel alacak.

Müfettiş Yardımcılığı
İç Kontrolör Yardımcılığı,
Uzman Yardımcılığı,
BT uzman Yardımcılığı
Servis Görevlisi

Halkbank tarafından yapılan açıklama ile yukarıda ki kadrolar için personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

BİN KİŞİLİK ALIM YAPILMASI BEKLENİYOR

Mart ayına kadar Halkbank'ın aralıklarla memur personel alım ilanı yayımlaması ve toplam da yılın ilk çeyreğinde bin kişilik alımı yapması bekleniyordu. Ancak Halkbank henüz memur personel alım ilanı yayımlamadı. Yani Mart ayı içerisinde bin kişilik alım ilanının yayımlanması bekleniyor.
Olağanüstü bir durum olmadığı sürece Halkbank'ın Mart ayı içerisinde bin kişilik memur personel alım ilanını yayımlaması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim