Ülkemizin en önemli kamu bankaları arasında yer alan ve müşteri potansiyelini her geçen sene artırmakta olan Türkiye Halk Bankası büyüme oranını bir hayli artırdığı gibi yeni şube açılışlarını gerçekleştirmekte ve Türkiye'nin her bölgesinde hizmet vermektedir.

İhtiyaç halinde çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Halkbank bu sene de banka memuru alacaktır. Alımlar ne zaman yapılacak derken Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından müjdeli bir haber geldi ve bin 300 banka memuru alımı yapılacağı belirtildi. Peki detaylar nedir?

EN AZ BİN 300 MEMUR ALINACAK!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından kamuoyuna yapılan açıklama da Halkbank bu sene ilk etap olarak bin 300 banka memuru alımı yapılacağı belirtildi. Yani en az bin 300 kişilik alımın yapılması beklenmekte olup 2018 yılında bu sayı daha da artırılabilir. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Halkbank bin 300 (1.300) banka memuru alımı yapacaktır. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Şu an için alımların ne zaman yapılacağına yönelik her hangi bir bilgi yok ancak önümüzdeki süreçte Halkbank tarafından yeni bir duyuru yapılması ve banka memuru alımı ilanının yayımlanması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim