Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 335 kişilik memur alımı ilanı yayımlamıştı. Buna göre merkez teşkilatı için büro personeli 79 personel, kameraman 1 kişi, taşra teşkilatı için büro personeli 239 kişi, kameraman 1 kişi, sosyal çalışmacı 16 kişi alınacak olup toplam 318 büro memuru, 1 kameran ve 16 sosyal çalışmacı olmak üzere toplam 335 memur alımı yapılacaktı ve adaylar müracaatlarını gerçekleştirdi.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 memur alımı başvuruları 9 Nisan 2018 tarihinde başladı ve 17 Nisan 2018 tarihinde sona erdi. Buna göre sonuçların açıklanması beklenirken aradan birkaç gün geçtikten sonra ilgili sonuçlar kamuoyuna duyuruldu. Peki sorgulama ekranı paylaşıldı mı, adaylar sonuçları nereden öğrenebilir?

SORGULAMA EKRANLARI

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 memur alımı başvuru sonuçları yeni yapılan duyuru ile açıklandı. Peki adaylar detayları nereden öğrenebilecek? Aşağıda verilen linkleri takip ederek pozisyonlara göre detayları öğrenebilirsiniz. Buna göre bu linklerde adayların ne yapması gerektiği konusu hakkında da bilgi verilmiştir. Sizlerde açıklanan sonuçların değerlendirmesi hakkında aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Merkez Teşkilatı

LİSANS MEZUNU BÜRO PERSONELİ
ÖN LİSANS MEZUNU BÜRO PERSONELİ
KAMERAMAN

Taşra Teşkilatı

LİSANS MEZUNU BÜRO PERSONELİ
ÖN LİSANS MEZUNU BÜRO PERSONELİ
SOSYAL ÇALIŞMACI