Ülkemizin en çok konuşulan bakanlıkları arasında yer almakta olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aralıklarla açıktan atama ve merkezi atama ile memur alımları gerçekleştiriyor fakat birkaç senedir adaylara bir türlü müjdeli haberler verilmiş değil.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bilindiği üzere 2017 yılı bitmeden 2018 yılında ortalama 3 bin 500 kişilik memur alımı yapmasının beklendiği duyurulmuştu. Ancak konu hakkında halen resmi bir duyuru gelmedi. Peki 2018 yılında kaç kişilik memur alınacak.

BAKAN MÜJDE VERMEK İSTİYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba tarafından yapılan personel alımı, memur alımı duyurusunda kamuoyuna müjde vermek istediğini duyurmuştu yani rakamlar halinde henüz bir detay yok fakat 2017 yılı bitmeden yapılan açıklamalara göre 2018 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının en az 3 bin 500 memur alımı yapması beklenmekteydi.

ALIMLAR HANGİ KADROLARA OLACAK?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı uzun bir süredir toplu çok sayıda memur alımı gerçekleştirmediği için kadrolar da doluluk oranı giderek artıyor. Buna göre tekniker, teknisyen, mühendis, şoför, hizmetli vb. gibi kadrolar için çok sayıda memur alımı yapılmasını isteyen adaylar mevcuttur .Sizlerde hangi kadrolara alımın yapılmasını istiyorsanız aşağı bölümden yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

Memur İlanı Yayımlandığından Haberdar Olmak İster Misin?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim