Ülkemizin önde gelen kurumları arasında yer alan ve son birkaç senedir ciddi atamalar ile karşımıza çıkmakta olan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu sene BESYO mezunlarına müjdeli bir haber verildi ve müjdeyi Bakan resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile kamuoyuna duyurmuştu.

Bakan tarafından yapılan açıklama ile BESYO mezunları arasından bu sene toplam 3 bin memur alımı yapılacağı müjdesi verilmişti. Buna göre adaylar şimdi ilanın kamuoyuna yayımlanmasını bekleniyor. İlanın yayımlanması ve başvuruların başlaması ile Gençlik ve Spor Bakanlığı toplam 3 bin BESYO mezunu ataması yapacak. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak?

ATAMA KILAVUZU BEKLENİYOR!

Gençlik ve Spor Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile 3 bin kişilik BESYO mezunu ataması yapılacağı öğrenildi ancak ilan halen yayımlanmadı. Adaylar atama kılavuzunun yayımlanmasını bekliyor fakat henüz ilanın ne zaman yayımlanacağına dair resmi bir bilgi verilmedi yani alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor.

Peki alımlar bir ilan ile mi gerçekleştirilecek yoksa parça parça mı yapılacak. Bu konu hakkında her hangi bir bilgi yok ancak eski BESYO mezunları için üniversiteler kapanmadan bir ilan yayımlanabilir ve yeni mezunlarında iş bulabilmesi için sene sonuna doğru ikinci bir ilan daha yayımlanabilir ve toplam 3 bin kişilik alım gerçekleştirilebilri ancak henüz resmi bir duyuru gelmedi. 

Editör: TE Bilisim