Gençlik ve Spor Bakanlığı 50 Memur Alacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı bölümlerde toplamda 50 adet Uzman Yardımcısı alıyor. Sizde Gençlik ve Spor Bakanlığı ailesine iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Gençlik ve Spor Bakanlığı 31 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki eksikliği tamamlamak adına toplamda 50 adet Memur alacak. Alınacak olan Uzman Yardımcıları Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenleyeceği Yarışma Sınavı ile kadroya dahil edecektir. Sınava katılım için istenilen şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - Henüz 35 Yaşını Doldurmamış olan adaylar,
      -  Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren ve yukarıda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,
     - ÖSYM tarafından 5-6 Temmuz 2014 ve 4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıda, fakülte veya bölümlere göre belirlenen puan türlerinden yetmiş taban puanı almak kaydıyla başvuruda bulunanların en yüksek puana göre sıralanması neticesinde, her grup için ayrı ayrı olmak üzere alınacak Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı sayısının yirmi katı aday arasında bulunmak (son sıradaki adayla aynı puana sahip adaylar da Yarışma Sınavına çağırılacaktır),
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Ocak 2016 tarihi ile 05 Şubat 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştireleri gerekmektedir. Başvurular, Bakanlığımız www.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden, “Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu”nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak ve vesikalık fotoğrafı ile mezuniyet belgesini (varsa denklik belgesi) tarayıp eklemek suretiyle başvurularını elektronik ortamda yapacaktır. İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan veya elektronik ortamda yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.