Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup son iki senedir personel alımı konusunda hız kazanan sayılı kurumlar arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı da girmiştir.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2018 yılı memur alımında Maliye Bakanlığı olumlu tavrına devam etti ve kurumun toplam 10 bin 900 kişilik memur alımı yapmasına onay verdi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı hem kendi bünyelerinde istihdam etmek hemde kendi bünyesine bağlı kamu kurumları için toplam 10 bin 900 kişilik memur alımı yapacak. Peki detaylar nedir? Alım ilanı ne zaman yayımlanacak.

10 BİN 900 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 bin 900 memur alımı yapacak peki memur alımına ilişkin detaylar nedir? Buna göre alımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı kontrolünde yapılacak olup alımların hem Gençlik ve Spor Bakanlığı için hemde Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR ile Spor Genel Müdürlüğü için yapılması beklenmektedir. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu YURT ile Spor Genel Müdürlüğü toplam 10 bin 900 memur alacak. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak. Net olarak tarih yok fakat alımların en az iki parça halinde yapılması ilk parçanın 2018 lisans KPSS'den önce ve diğer parça alımlarının ise 2018 lisans KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra yapılması beklenmektedir.

KAMU HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ