Et ve Süt Kurumu Memur Alımı Gerçekleştirecek
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinin memur personel ihtiyacını gidermek adına 2 adet farklı mezunluklarda Müfettiş Yardımcısı Alımı gerçekleştirecek. İşte Ayrıntılar...
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü belirlediği nitelikler dahilinde ve 657. sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak 2 adet Müfettiş Yardımcısı alacak. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesine alınacak olan Memurların birisi Ziraat Mühendisliği lisans programının Hayvansal üretim, Zootekni veya Zooteknik, Süt Teknolojisi Bölümlerinin (program veya alt programlarının) birinden mezun olmak şartı ile ve diğeri ise Veteriner Fakültesi lisans programından mezun olarak alınacaktır. 
Alınacak olan personeller bu mezunluk şartlarına uygun iseler, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği doğrultusunda, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada Sınava Tabii tutulacaklardır.
Sınav Sonucu Atama Yapılacak Kadro Bilgileri:

- Görev Yeri : Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) Teftiş Kurulu Başkanlığı/ANKARA
- Sınıfı : G.İ.H.
- Unvanı : Müfettiş Yardımcısı
- Kadro Derecesi : 8
- Kadro Sayısı : 2
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 10 Ağustos 2015 Tarihi Pazartesi günü başlayacak olup 28 Ağustos 2015 Tarihi Cuma günü mesai bitimine kadar sona erecektir. 
Sınav Başvuru Şartlarına, Sınav başvuru yeri ve zamanına, Sınav bilgilerine ve diğer önemli bilgileri incelemek için, İlanın tam Metni Kılavuzu için Buraya Tıklayınız.