Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Memur Alım İlanı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu memur alımı gerçekleştiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesinin çalışan eksikliğini tamamlamak adına toplamda 35 adet Uzman Yardımcısı alıyor. Sizde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ailesine iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyiniz.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan 35 kişilik boş kadrosu ile farklı eğitim öğrenim dallarında 35 kişiyi boş kadrolarına yerleştirecektir. Alınacak olan Uzman Yardımcıları kadroya girebilmeleri için, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun düzenlediği Girişi SInavı ile belirleyecektir. Giriş Sınavı, 15 Şubat 2015 tarihi ile 26 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Adayların sınava katılabilme şartları, başvuru bilgileri ve açık kadro bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
 - Elektrik Mühendisliği Bölümünden Mezun 4 adet Uzman Yardımcısı,
 - Endüstri Mühendisliği/ İşletme Mühendisliği Bölümünden Mezun 4 adet Uzman Yardımcısı,
 - Makine Mühendisliği/ Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Mezun 4 adet Uzman Yardımcısı,
 - Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden Mezun 1 adet Uzman Yardımcısı,
 - Kimya Mühendisliği Bölümünden Mezun 3 adet Uzman Yardımcısı,
 - Harita Mühendisliği Bölümünden Mezun 1 adet Uzman Yardımcısı,
 - Hukuk Bölümünden Mezun 5 adet Uzman Yardımcısı,
 - İstatistik Bölümünden Mezun 2 adet Uzman Yardımcısı,
 - İktisat/İşletme/Kamu Yönetimi/Uluslararası İlişkiler/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri/Ekonometri/Maliye Bölümünden Mezun 11 adet Uzman Yardımcısı,
Olmak üzere toplamda 11 adet Uzman Yardımcısı alınacaktır. 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Aralık 2015 tarihi ile 05 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C Yüzüncüyıl-ANKARA) adresine şahsen veya en geç bu tarihte Kuruma ulaşacak şekilde posta ile başvurmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
GENEL ŞARTLAR:
     - Sınav tarihinin yapıldığı yılın ocak ayı başlangıcı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış, (A) grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS), VI ncı maddede belirtilen puan türlerinden 80 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere, öğrenim dalları itibariye yapılacak sıralamada, öğrenim dallarına ayrılan kontenjanın 4 (dört) katı aday içerisine girmek (Öğrenim dalları itibariyle giriş sınavına katılma hakkını elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü giriş sınavına çağrılacaktır),
     - En az dört yıl süreli eğitim veren ve VI. maddede belirtilen fakülte veya bölümlerden ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış okullardan mezun olmak.
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim