İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Emniyet Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde görev yapmak üzere aralıklarla polis alımları gerçekleştirdiği gibi yine diğer kadroları içinde memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup bu ilanları resmi internet sitesi ya da Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile yayımlamaktadır.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan ilanlarda EGM'nin hizmetli laımı yapacağı belirtilmiş olup alımların Hakkari ili için 2 hizmetli, Diyarbakır ili için 4 hizmetli, Bayburt ili için 1 hizmetli, Şırnak ili için 11hizmetli , Van ili için 1 hizmetli ve Tunceli ili için 2 hizmetli olmak üzere toplam 27 hizmetlinin alınacağı belirtilmişti. Peki EGM hizmetli alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

HİZMETLİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü yukarıda bulunmakta olan illerde görev yapmak üzere toplam 27 hizmetli alımı yapacak. Alınacak olan toplam personel sayısının beş katı aday uygulamalı ya da sözlü sınavlara çağrılacak ancak bir türlü başvuru sonuçlarına ilişkin duyuru gelmedi.

Peki Emniyet Genel Müdürlüğü Hakkari ili için 2 hizmetli, Diyarbakır ili için 4 hizmetli, Bayburt ili için 1 hizmetli, Şırnak ili için 11hizmetli , Van ili için 1 hizmetli ve Tunceli ili için 2 hizmetli alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Şu an için maalesef halen tarih duyurusu yapılmadı. Konu hakkında duyuru geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim