Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bilindiği üzere belirli aralıklar da engelli adayların kamuya yerleştirilmeleri için hem kura ile engelli memur ataması gerçekleştirmekte hemde lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar için de Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı düzenlemektedır.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yakın zamanda yayımlanması beklenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ve kura ile engelli memur ataması başvuru kılavuzu sonunda yayımlandı. Peki ilgili başvuru kılavuzunda ne gibi bilgilere yer verildi? Adayların ne yapacağı hakkında bilgiler verildi mi?

BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yayımlanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS ve kura ile engelli memur ataması başvuru kılavuzunda şu gibi konulara değinildi. Buna göre Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS'nin 22 Nisan 2018 tarihi saat: 10.15'de yapılacağı belirtildi. Adayların bu sınava başvuru yapması için 6 Şubat 2018 - 21 Şubat 2018 tarihlerinde başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS ile değilde sadece kura atamasına başvuru yapmak isteyen adayların ise 2 Mayıs - 16 Mayıs 2018 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmesi gerektiği belirtildi. Aşağı bölüme yayımlanan başvuru kılavuzunu sizler için paylaşıyoruz.

Editör: TE Bilisim