İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü her sene Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile on binlerce polis alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre geçtiğimiz aylarda EGM tarafından yayımlanan performans programı İşin Olsa ekibi tarafından incelenmesi ile 10 bin 703 kişilik PÖH alımının bu sene içerisinde planlandığı görülmüştür.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü EGM 10 bin 700 Polis Özel Harekat PÖH alımı ne zaman yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak bizler ve adaylar ilanın yayımlanmasını bekliyor. Peki tarihler belli oldu mu? Tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü EGM 10 bin 700 Polis Özel Harekat PÖH alımı ne zaman yapılacak? Buna göre alımların 23. dönem POMEM kapsamında yapılabileceği beklenmektedir. Eğer PÖH alımı 23. dönem POMEM kapsamında yapılırsa bu alım ilanının Temmuz ya da Ağustos ayı içerisinde yapılması ön görülmektedir.

Alım ilanı yayımlandığında askerlik şartının aranmaması, KPSS şartının olmaması ve yoğun başvurunun olması için lise mezunlarına da kadronun verilmesi beklenmektedir. 23. dönem POMEM alım ilanı yayımlanırsa İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktaracağız. Şu an için 23. dönem POMEM'in PÖH sınıfı için yapılacağı net değil ancak büyük ihtimal ile PÖH alımının yapılması bekleniyor.

PÖH MAAŞI NE KADAR?