Devlete 17 bin 336 TL Maaşla Memur Alınacak
Türkiye'nin en önemli Bakanlık kurumlarından biri olan ve hükümetin kurulmasından sonra Malatya Ak Parti Milletvekili Bülent Tüfenkçi'nin Bakan olarak atandığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 17 bin 336 TL maaşla çalışacak personel alımı gerçekleştirecek. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, yapmış olduğu açıklamayla birlikte, bünyesindeli Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı için 14 sözleşmeli bilişim personeli alınacağını açıkladı. İşte Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 14 sözleşmeli bilişim personel alım haberine ilşkin bilmediklerini haberimizde bulabilirsiniz.
 
Her Bakanlık gibi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'da bünyesinde ihtiyaç duyduğu birimlere alımlar gerçekleştirmeye başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 14 sözleşmeli bilişim personeli için alımlar yapacağını açıkladı. Alınacak sözleşmeli 14 personel için 17 bin 336 TL'ye kadar maaş verilecek. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan 14 sözleşmeli personel alımına başvurada bulunacak adaylarda istenecek olan genel şartlar şu şekilde;
- Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı vardır.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı sözleşmeli memur alımına başvurular Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (www.gtb.gov.tr) sitesinden yapılacaktır. Başvurudan sonra 08-22 Şubat 2016 tarihleri arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen veya son başvuru tarihinde ulaşacak şekilde posta yolu ile müracaat etmesi gerekiyor.
 
Alınacak Personel Kadrolar ile Verilecek Ücret Şöyle:
 
-1 sunucu ve veri depolama yöneticisi, 17 bin 336 lira.
-1 bilgi güvenliği yöneticisi, 17 bin 336 lira.
-1 yazılım güvenlik/test yöneticisi, 13 bin 2 lira.
-1 ağ sistemleri uzmanı, 8 bin 668 lira.
-1 SOME (siber olaylara müdahale ekibi) uzmanı, 8 bin 668 lira.
-2 yazılım geliştirmede ileri seviyede yazılım uzmanı, 13 bin 2 lira.
-2 sistem uzmanı, 13 bin 2 lira.
-1 veri tabanı programlama, 8 bin 668 lira.
-2 yazılım takım lideri ve çözüm mimarı, 17 bin 336 lira.
-1 veri tabanı yöneticisi, 17 bin 336 lira.
-1 iş analisti, 8 bin 668 lira.
Editör: TE Bilisim