Ceza ve Tevkifevleri Ceza ve İnfaz Kurumu Katibi Alımı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştirecek. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü büyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 23 adet Ceza ve İnfaz Kurumu Katibi alacak. İşte Ayrıntılar...
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yapmış olduğu duyuruya göre bünyesine dahil etmek amaçlı personel alımı gerçekleştirecek. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü toplamda 23 adet Ceza ve İnfaz Kurumu katibi alacak. Sizde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ailesine bu pozisyon dahilinde katılmak istiyorsanız bazı niteliklere uygun olmanız gerekmektedir. 
ARANAN NİTELİKLER:
- T.C. Vatandaşı olmak,
- Kamu Personel Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak,
- Güvenlik Soruşturmasında olumlu Sonuçlanmak,
- Askerlik Görevini tamamlamış olmak veya Askerliğini ertelenmiş olan adaylar ( Erkek Adaylar için )
- 18 Yaşını doldurmuş olmak,
- 35 yaşını henüz doldurmamış olmak,
- Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan Şartları taşıdığını Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 
- Kamu haklarında Mahrum Bulunmamak,
Şartı ile başvuruda bulunacak olan adaylar bu niteliklere uygun olmaları gerekmektedir. Ayrıca aşağıda verilen Özel şartlarıda taşımak zorundadırlar.
ÖZEL ŞARTLAR:
- Fakülte veya yüksek okulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak, (Bu maddede sayılan öğretim kurumlarından mezun olanlardan daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)
- Yukarıda sayılanlar dışında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya en son başvuru tarihi itibariyle Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak. (Örgün eğitim yoluyla verilen bilgisayar ya da daktilografi dersini başarıyla tamamladığını resmi olarak belgeleyenlerden daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)
- Uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen ve adaylara yazılı olarak verilen bir metinden daktilo veya bilgisayar ile üç dakikada yanlıisız en az doksan kelime yazmak, (Bu şartın varlığı ilgili adalet komisyonlarınca yapılacak uygulama ile tespit edilecek olup, vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazamayan adaylar sözlü sınava alınmayacaklardır.)
Başvurular 06 Ağustos 2015 günü başlayıp, 14 Ağustos 2015 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim