Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Memur Alımı 2016
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı yapacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı görev yerlerinde ve farklı niteliklerde Memur Personel alacak. Sizde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 12 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesimdeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 3 adet Yurd dışında çalışacak personel arıyor. Görev yapacak olan çalışanlar ABD, Los Angeles ve Almanyada görev yapacaklar. Kadroya alınacak memurlar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yapacağı Mesleki yeterlilik sınavına katılarak kadroya alınıp alınmıyacağı belirlenecektir. Alınacak 3 adet Memurdan sınava katılmaları için aranan şartlar şöyledir;
GENEL ŞARTLAR:
     - İngilizce veya Almanca bilen adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Aylıkları kesme veya daha ağır bir disiplin cezası bulunmayan adaylar,
     - Mesleki yeterlilik sınavından başarılı olan adaylar,
     - En az 4 yıllık Yükseköğretim mezunu olan adaylar, 
     -  Kamuda en az 3 (üç) yıl görev yapmış veya kendi mesleki alanında doktor unvanını almış olmak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 26 Şubat 2016 tarihi saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekedir. Başvurular, Bakanlık internet sitesi “www.sanayi.gov.tr” adresinde yayımlanan, “Bilim ve Teknoloji Müşavirliği ile Bilim ve Teknoloji Ataşeliği Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların fotoğraflarını, mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) ve geçerli yabancı dil bilgisi seviye tespit belgesini elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur. 
Editör: TE Bilisim