Başbakan Davutoğlu'ndan Taşeron İşçilere Toplu Sözleşme Talimatı Geldi

 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu, HAK – İŞ Genel kurulu’nda yaptığı açıklamalarda, taşeron olarak çalışmakta olan işçilere toplu sözleşme için talimat verdi.

Başbakan Davutoğlu, yaptığı konuşmada ‘’ Toplu sözleşme süreci şuan için devam etmektedir. Bu süreçle beraber taşeron işçilerin sözleşmelerinin sonuçlandırılması ve bununla beraber sonuçlandırılması adına bütün talimatları buradan veriyorum ‘’ açıklamalarını yaptı.

Davutoğlu, Genel Kurul’daki konuşmaları sırasında Muharrem ayıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Muharrem ayının 10.gününde olduklarını belirten Davutoğlu, çok anlamlı bir günde burada toplandıklarını söyledi. Konuşmalarından birinde Sayın Davutoğlu ‘’ Bizler hep Hüseyni duruşunu sergiledik. Eğer şuan ülkemiz, çağdaş yezitlerden kaçmakta olan milyonlarca Suriyeliye ev sahipliği yapıyorsa ya da dünya genelinde dara düşen kimseler bizim ülkemize sığınmak ve korumamız altına girmek istiyorsa, bu Hazreti Hüseyin’ den bizlere kalan bit geleneğin hala ülkemizde yaşandığının göstergesidir ‘’ dedi.

Ayrıca Sayın Ahmet Davutoğlu, HAK-İŞ Genel Kurulu’nda, 1970 yılından itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden ve endüstriyel alanda ilişkileri pekiştirdikleri için Hak – İş bünyesindekilere teşekkür etti ve onları kutladı.

Editör: TE Bilisim