2017 yılında girilmesi ile kamuda memur olarak istihdam etmek isteyen milyonlarca aday bakanlık ve kurumların alım ilanı yayımlamasını beklemeye başladı. Kurumlar performans raporlarında yıl içerisinde kaç personel alımı yapacaklarını duyurmakta olup bugün Bakan Naci Ağbal adaylara müjdeli bir haber verdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yaptığı açıklamasında müfus müdürlüklerinde görev yapmak üzere toplam bin 500 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurarak mevcut personellerin fazla mesai yapması durumunun ortaya çıktığını ve bu fazla mesai ücretlerinin de ödenmesine ilişkin çalışmalar yapıldığını müjdeledi.

Bin 500 Personel Alım Desteği

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın yaptığı açıklamasına bakıldığında nüfus müdürlüklerinde görev yapmak üzere bin 500 sözleşmeli personel desteği kararı aldıkları öğrenilmektedir. Yani yıl içerisinde nüfus müdürlüklerine toplam bin 500 kişilik personel alımı yapılacak.

Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Naci Ağbal nüfus müdürlüğü personellerine fazla mesai ücreti ve bin 500 sözleşmeli personel alımı müjdesine kamuoyuna duyurdu. Peki bin 500 sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak?

Maliye Bakanı Naci Ağbal bin 500 personel desteği alımına ilişkin karar verdiklerini duyurdu. Ancak şu an için alımların ne zaman yapılacağına ilişkin her hangi bir bilgi yok. Önümüzde ki süreçler içerisinde nüfus müdürlükler için sözleşmeli memur personel alım ilanları yayımlandıkça sizlere duyuru yapacağız.
Editör: TE Bilisim