Ülkemizin önde gelen kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Gençlik ve Spor Bakanlığı bilindiği üzere ihtiyaçlarına göre yıl içerisinde memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup alımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilanların hazırlanması sonucu gerçekleştirilmektedir.

Bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığının memur alımı gerçekleştirmesi beklenmekteydi. Müjde ne zaman duyurulacak derken sonunda geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından kamuoyuna duyuru yapıldı ve 3 bin memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak nasıl bir duyuru yaptı, alımlar nasıl yapılacak detaylar belli oldu mu?

3 BİN BESYO ATAMASI YAPILACAK!

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ve sporcu adaylardan oluşturulan BESYO bölümlerinden mezun olan kişiler uzun süredir Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yüklü bir memur atamasının yapılmasını bekliyordu derken sonunda müjdeli haber geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile yapılan duyuruda 3 bin besyo atamasının yapacakları belirtildi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Şu an için Gençlik ve Spor Bakanlığının 3 bin memur alımı tarihi hakkında henüz bir duyuru yok, açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim