Bakan Ağbal, Taşeron İşçiler İçin Tarih Verdi!

Aylar konuşulan taşeron işçi konusu ne zaman sonuçlanacak. Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek? Binlerde taşeron işçinin beklediği açıklamayı Maliye Bakanı Naci Ağbal, yaptı. İşte taşeron işçileri ilgilendiren o haberin detayları.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, tarafından açıklanan taşero işçi kadrolanması için meraklı beklayiş devam ediyor. Her gün yeni bir umutla güne başlayan taşeronlar için meraklı bekleyiş son buluyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, gündemi meşgul eden taşron işçi kadrosu için önemli açıklamalarda bulundu. Taşeron işçilerde kadro için son durum ne? İşte ayrıntılar...

Taşeron işçiler için yapılacak olan aysal düzenlemeler için Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeronlarımız için gereken çalışmnalar devam etmektedir. Arkadaşlarımız bu konu üstünde büyük bir titizlikle çalışıyor. Taşeron çalışmasını 21 mart tarihinden önce yetiştirip Meclise sevk etmeyi düşünüyoruz dedi Maliye Bakanı Naci Ağbal.

Daha önceden açıklandığı üzere taşeron kadrolar için kamuda bulunan 750 bin taşeron işçi için 'asıl işçi' ve 'yardımcı işçi' ayrımlarına göre dağıtılacağı açıklanmıştı.

 

Editör: TE Bilisim