Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Türkiye İş Kurumu kamu kurumları ile özel sektör firmalarının ilanlarını yayımlayarak yıl içerisinde milyonlarca kişiye iş imkanı sağladığı gibi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere de memur alımı gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz sene memur alımı yapmayan İŞKUR'un bu sene atama yapması bekleniyordu ve Bakan İŞKUR'un 1.000 (bin) İMD memuru alımı yapacağını açıklamıştı.

Buna göre açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılmış bin iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı yapılacağı duyurulmuştu. Peki İMD memuru alımı ne zaman yapılacak? İMD alımı hakkında resmi olarak tarih belli oldu mu?

"EN KISA SÜREDE ALINACAK..."

Türkiye İş Kurumu sene başında performans programını duyurmuştu ve İşin Olsa ekibi olarak bizlerde performans programını inceleyerek bin (1000) iş ve meslek danışmanı alımı yapılmasının ön görüldüğünü duyurmuştuk ancak adaylar alımlar kesin olarak yapılacak mı derken geçtiğimiz haftalar da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu en kısa süre de inşallah bin (1000) iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımının yapılacağı hakkında açıklama yapmıştı.

Öyle ki Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un bu sene bin İMD memuru alımı yapması bekleniyor. Ancak bu alım ilanının hangi tarihte yayımlanacağı resmi kaynaklardan yazılı ya da sözlü olarak bir duyuru olmadığı için şu an açıklanamıyor. Fakat yakın zamanda kamuoyuna yeni duyurular yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim