Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine bekçi sınıfları açıldı ve bu sınıflara yeniden personel alımları yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz sene ortalama 7 bin, 7 bin 500 kişilik bekçi alımı yapıldı ve 7 bin kişilik alım yapılmamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile bekçi alımına 10 bin kişilik kadronun daha ihdas edildiği belirtildi. Buna göre geçtiğimiz seneden kalan 7 bin alım ve bu sene yeni ihdas edilen 10 bin kişili daha bekçi alımı kadrosu bulunmakatdır.

17 BİN BEKÇİ ALINACAK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan  açıklama ile kamuya bu sene 17 bin bekçi alımı yapılacağını müjdeledi. Bu alımların 7 bini geçtiğimiz seneden kalmak üzere olup 10 bin kişilik alımın ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yapılacağı belirtildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamasında gece herkesin rahat bir şekilde olabilmesi için yeniden bekçi kadrolarının açıldığını belirtti. Buna göre Jandarma Genel Komutanlığı da İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı olduğu için bekçinin görev yapacağı mahalle hangi kuruma aitse bekçi Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevlerini sürdürecektir. Alımların ne zaman yapılacağına yönelik henüz resmi bir açıklama yok ancak 17 bin bekçi alımına ilişkin duyuru gelirse www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında açıklama yapacağız.

POLİS ALIMLARI ARTIRILACAK

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim