Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna göre Türkiye geneli binlerce aday İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımı ilanının yayımlanmasını beklemektedir.

Adalet Bakanlığı İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımlarını ne zaman yapacak diye sorular sorulmaya devam ederken sonunda müjdeli haber Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den geldi. Peki Bakan Abdulhamit Gül ne dedi, İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımları ne zaman yapılacak.

ALIMLAR YAPILACAK!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile en kısa süre içerisinde İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımlarının yapılacağını şu an bu alımların gerçekleştirilmesi için Maliye Bakanlığı, Başbakanlık ve Hükümet ile ortak bir çalışma yürüttükleri belirtildi. Buna göre önümüzde ki süreçlerde İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımlarına ilişkin ilanların kamuoyuna yayımlanması beklenmektedir.

ADAYLARIN SESİ OLMUŞTUK

İşin Olsa ekibine iletişim bölümünden ve sosyal medya aracılığı ile ulaşan adaylarımız Adalet Bakanlığı İKM için çokça haber yapıp bu konuyu gündeme getirmemizi istemişlerdi. Bizlerde adaylarımızı kırmayarak Adalet Bakanlığımıza ilgili sorularımızı yöneltmiş ve haberleri sürekli olarak gündeme getirmiştik. Umut ediyoruz ki yapılan tüm haberler işe yarar ve adayların talepleri doğrultusunda alım ilanları yayımlanır.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYINIZ

Editör: TE Bilisim