Jandarma Genel Komutanlığı açık askeri pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanmakta ve kamuoyuna resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümünden yayımlanmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığı aralıklarla asayiş jandarma ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler ile JÖH ilanlarında askerlik şartının kaldırıldığı duyurulmuştu. Buna göre en yakın zamanda askerlik şartsız JÖH ilanı kamuoyuna duyurulacak.

ASKERLİK ŞARTSIZ JÖH ALIMI

Jandarma Özel Harekat (JÖH) askeri personeli alımlarında bilindiği üzere terhis şartı aranmaktaydı. Başvuru yapacak olan adayların en fazla 3 yıl önce terhis olmuş olması gerekmekte ya da belirtilen tarihe kadar askerliğini tamamlamış olması şartı aranmaktaydı.

Çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler ile Jandarma Özel Harekat (JÖH) alımların da aranmakta olan askerlik şartı kaldırıldı. Ancak henüz askerlik şartı aranmakta JÖH alımı ilanı yayımlanmadı. Peki alım ilanları ne zaman yayımlanacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile sene sonuna kadar binlerce kişilik askeri personel alımı yapılacağı müjdelenmişti yani en kısa süre içerisinde JÖH alımı ilanı yayımlanacaktır fakat henüz ilanın ne zaman yayımlanacağı duyurulmadı. Konu hakkında açıklama geldiğinde ya da ilan yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile sizleri bilgilendireceğiz.

TÜM ASKERİ İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ