Ülkemizde son günlerde sık sık gündeme gelen kamu kurumları arasında yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı birkaç senedir ciddi sayıda atama gerçekleştirmekte olup Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından engelli adaylar için müjdeli bir haber verildi.

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları için engelli personel alımları yapılması hükümet tarafından şart koşulmuş olup Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya önemli bir açıklama yaptı ve kamuoyuna 2 bin 500 engelli memur atamasının daha yapılacağını belirtti. Peki konu hakkında detayları nedir, alımlar ne zaman yapılacak?

2 BİN 500 ENGELLİ MEMUR ALINACAK!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya 2 bin 500 engelli memur atamasını Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte gerçekleştireceklerini ve bu sene içerisinde engelli statüsü için 2 bin 500 kişilik alımın daha yapılacağını belirtti. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Kamu kurumlarında bulunan engelli personel sayısının on katına çıkardıklarını belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı 2 bin 500 engelli memur alımının daha yapılacağını müjdeledi ancak alımların ne zaman yapılacağına yönelik bir bilgi vermedi. Büyük ihtimal ile alımların Ağustos'tan önce yapılması beklenmemektedir.

DİĞER KAMU HABERLERİ BURADA