Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için her sene belirli oranlarda memur ve personel atamaları gerçekleştirmektedir. En çok alımlar Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımı için yapılmaktadır. Peki bu sene alımlar ne zaman yapılacak. Gardiyan alımları için detaylar belli oldumu?

Gardiyan alımları için İşin Olsa ekibimize çok sayıda aday müracaat ettiği için onların seslerini duyurmak adına bu özel haberi ürettik. Buna göre on binlerce aday gardiyan alımı yapılsın istiyor. Peki infaz koruma memuru İKM alımları ne zaman yapılacak.

BAKAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Yeni Adalet Bakanı Abdulhamit Gül resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamasında cezaevi ve adliye için personel alımlarını yakın zamanda kamuoyuna duyuracaklrını belirtmişti. Buna göre infaz koruma memuru ikm (gardiyam) alımlarının yakın zamanda yapılması beklenmektedir.

Ancak Bakan Abdulhamit Gül gardiyan alımları, infaz koruma memuru ikm alımları için henüz net bir tarih verilmedi. Fakat Adalet Bakanlığının Maliye Bakanlığı ile olumlu bir görüşme yaptığı ve kadroların aşağı yukarı belli olduğu yani ilanın hazırlık aşamasında olduğu tahmin edilmektedir. İKM alımı, gardiyan alımı, infaz koruma memuru alımı ilanı yayımlandığı anda İşin Olsa sitemiz aracılığı ile bildiriye anlık olarak ulaşabilirsiniz.

DİĞER ATAMALARI BURADAN SOGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim