Ülkemizin en çok atama yapan kamu kurumları arasında yer alan Adalet Bakanlığı Türkiye'nin dört bir yanında sahip olduğu adliyeler ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE kurumlarında faaliyetlerini sürdürmekte ve aralıklarla memur ile personel alımı ilanlarını duyurmaktadır.

Adalet Bakanlığının bu sene 10 bin memur alımı yapması bekleniyordu ancak Adalet Bakanlığı ile yeni yapılan açıklama da sayının artırıldığı ve toplam 15 bin 500 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki 15 bin 500 memur alımı ilanı ne zaman yayımlanacak, tarih hakkında açıklama yapıldı mı?

MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı 2018 yılı içerisinde 15 bin 500 memur alımı yapılacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre tarih hakkında net bir bilgi yok fakat sosyal medyada son günlerde sık sık ortada dolaşan bir iddiaya göre alım ilanının birkaç haftaya kadar yayımlanacağı belirtiilmektedir. Tabi bu resmi bir duyuru olmadığı için adaylarımızı yanlış bilgilendirmemek adına net bir tarih verememekteyiz. Peki alımlar hangi pozisyon için yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Adalet Bakanlığı 15 bin 500 memur alımı yapılacak. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre gardiyan infaz koruma memuru İKM, zabıt katibi, mübaşir, şoför, teknisyen, hizmetli vb. gibi kadrolar için memur alımlarının yapılması beklenmektedir. İlanlar yayımlandıkça www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim