Adalet Bakanlığı her sene açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Adalet Bakanlığının ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü üzerinden duyurulmaktadır.

Adalet Bakanlığının alım ilanları Maliye Bakanlığının vermiş olduğu onay doğrultusunda yapılmaktadır. Adalet Bakanlığı bu sene memur alımı ilanını ne zaman yayımlayacak derken sonunda müjde  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından kamuoyuna duyuruldu.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

 Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bin 500 kişilik hakim ve savcı alımı ilanına ilişkin duyuru yaparken yeni memur alımı ilanı hakkında da müjde verdi. Buna göre  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama da 2 bin 500 adliyede çalışacak memur ve 3 bin 500 cezaevlerinde çalışacak memur alınacağı belirtildi.

Buna göre 2 bin 500 kişilik zabıt katibi kadrosu için alımların ve 3 bin 500 kişilik infaz koruma memuru (İKM) gardiyan alımı yapılması bekleniyor.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Adalet Bakanlığı adliyeler için 2 bin 500 memur ve cezaevleri için 3 bin 500 memur alımının yapılacağı belirtildi. Peki ilan ne zaman yayımlanacak. Buna göre ilanların birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

İŞİN OLSA ANDROİD UYGULAMAMIZI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

İŞİN OLSA iOS UYGULAMAMIZI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim