Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve her sene ciddi şekilde atamalar gerçekleştirmekte olan Adalet Bakanlığı bu senede bilindiği üzere memur alımı yapacaktır. Alımlar ne zaman yapılacak ve kaç kişilik atamalar yapılacak soruları giderek artarken konu hakkında kamuoyuna açıklama yapıldı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yeni yapılan açıklama da kamu personeli alımına ilişkin pek çok duyurularda bulunuldu. Buna göre adayları üzen ve sevindiren gelişmeler yaşandı. Peki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül nasıl bir açıklama yaptı ve kaç memur alınacağı öğrenildi.

KAÇ MEMUR ALINACAK?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül memur alımı konusunda sayı verdi mi? Buna göre Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamasında memur alımına yönelik henüz resmi sayıların belli olmadığı yani kaç kişilik atama yapacaklarının bilinmediği belirtildi. Sene başında ortalama 10 bin civarı atamanın yapılacağına yönelik duyurular yapılmıştı.

Buna göre 10 bin kişilik atama yapılacak mı bilinmiyor ancak bu sene açık olan pozisyonlara yönelik mutlaka memur alımı yapılacaktır. Sadece atamalar belirtilen 10 bin sayısından daha az olabilir tabi ihtiyaca göre bu sayının artma durumu da mevcuttur. Yeni gelişmeler oldukça www.isinolsa.com ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

TÜM MEMUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim