Kamu kurumlarında ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan binlerce il, ilçe, belde belediyelerinde çok sayıda zabıta memuru görev yapmakta olup denetimlerin düzenli olarak yapılması, tüketicilerin korunabilmesi, tüketiciler ile üreticiler arasında sorun yaşanmaması, satışların bir düzen içerisine gerçekleştirilmesi için zabıta memuru alımları aralıklarla devam etmektedir.

2018 yılına girilmesi ile belediye başkanlıkları zabıta memuru alımları yapıyor fakat henüz çok sayıda belediye için toplu bir zabıta memuru alımı ilanı yayımlanmadı. Peki zabıta memuru alımları ne zaman yapılacak? Zabıta memuru alımlarına ilişkin tarih hakkında sizlere bilgi veriyoruz.

ZABITA MEMUR ALIMLARI YAPILACAĞI TARİH

Zabıta memuru alımları şu an için belediyeden belediyeye yapılmakta ve bu ilanlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Genel olarak alımlar birkaç kişilik yapılmaktadır. Bu ilanları görmek için zabıta memuru alımları linkini takip ederek tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Peki toplu olarak 2018 yılı kamu kurumları ve belediye başkanlıklarının zabıta memuru alımları ne zaman yapılacak?

Buna göre zabıta memuru alımlarının toplu bir şekilde yapılabilmesi için merkezi atamaların yapılması bekleniyor. 2018 yılının ilk merkezi ataması 26 Haziran ile 5 Temmuz aralığında yapılacaktır. Bu tarihlerden önce Devlet Personel Başkanlığına belediyeler zabıta memuru için kadrolarını iletecektir. Bu tarihler arasında toplu olarak zabıta memuru alımlarının yapılması bekleniyor. İlanlar yayımlandıkça bizlerde www.isinolsa.com ekibi olarak tüm detayları sizlerle paylaşacağız bizleri takip etmeye devam ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

ZABITA MAAŞLARI BURADA
ZABITA ALIMI ARANAN ŞARTLAR

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER (İzinsiz kopyalanması ya da alıntı edilmesi durumunda yasal işlem başlatılacaktır.)

Editör: TE Bilisim