2016'da Vakıfbank'a Personel Alımı

 

Vakıfbank yenilerde yaptığı bir duyuruda bir çok kişiye iş imkanı sağlamak amacıyla personel alımı yapacağı yönünde ilan vermiştir.

 

Vakıfbank yakın zamanda yaptığı açıklamada bir çok kişinin ekmek kapısı olacak personel alımı duyurusunu yapmıştır. Vakıfbank verdiği ilanlarda alacağı kişilerden bu kaliteye hizmet edecek tecrübeli kişilerden ya da bu iş uğruna kendilerini yetiştirmek üzere kabiliyetli kişileri alacağını duyurmuştur.

Bu alacağı kişilerle ilgili de belli şartlar öne sürmüştür.

Şartlar arasında, öncelikle Türk vatandaşı olmaktır. Devamında ise kişinin kamu haklarından mahrum olmamak, en az 4 yıllık olmak üzere kılavuz içerisinde sunulan bölümlerden birini bitirip mezun olmak, 1988 ve sonrası doğumlu olmak, erkek başvuru adayları için kesinlikle askerliğini tamamlamış olmak son olarak ta yapacağı işe engel olabilecek bir hastalığı olmaması ve aranan şartlara uygun olmasıdır.

Başvuru olarak, bankanın ana internet sitesinden başvuru yapabilmektedirler. Sınav ücreti 80 TL olarak belirlenmiştir. Son dip not olarak ta sınav ücretinin başvuru yapılmadan önce yatırılması şarttır.

http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx

Editör: TE Bilisim