Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanı olan Soylu, işi olmayan insanlar için televizyon kanalında konuşma yaparken aynı zamanda İŞKUR'un hedeflerinden ve bünyesinde de bahsetti. Geçtiğimiz 3 ay içerisinde İŞKUR tarafından 249 bin kişiye iş imkanı sağlandı. İşte sizlere bu haberimizin detayları!

Bakan Soylu televizyon kanalında konuşmasını sunuyordu. Birden konuşma değişti ve İŞKUR'un hedeflerine, bünyesine döndü. Bakan Soylu, İŞKUR hakkında şunu söyledi; İŞKUR bu 3 ay içerisinde aşırı derece ilerleme katetti. 3 ay içerisinde 249 bin kişiye iş imkanı sundu.'' Bakan Soylu aynı zamanda 249 bin kişi değil 1 milyonu hedeflediklerini söyledi.

1 Kasım seçimlerinden sonra vaat ettikleri sözleri yerine getireceğini söyleyen bakan Soylu hayatı geçirilen çalışmalar hakkında çarpıcı açıklama yaptı. Ocak ve Mart 2016 ayları içerisinde İŞKUR tarafından 249 bin kişiye iş imkanı sunulduğu söylendi. 249 bin değil 1 milyon kişiye iş imkanı sunmak istediklerini söylediler. Bakan Soylu şunu dedi; ''Hedefimizin 4'te 1'ini ilk 3 ay içerisinde yaptık. Şimdi geriye doğru sayıyoruz ve hedefimizi 1 milyona doğru yükseltiyoruz.'' dedi.

Aynı zamanda bakan Soylu; ''Terörizm hakkında da konuştu.'' Bakan Soylu terörü bitirmek istediğini söyledi. İnsanlarımızın moralini bozan ve psikolojimizin çok fazla sarsan bu terör olaylarını bir an önce bitirebilmek için an be an çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içerisinde ülkemizde terör diye bir şey kalmayacak dedi.
Editör: TE Bilisim