FETÖ'cülerin darbe yapmaya kalkışması ile meclis ortak çalışma yürütmeye devam etmekte ve görevden uzaklaştırma ile ihraç kararları jet hızı ile alınmaktadır. Kamuda istihdam eden yüz binlerce memur hakkında işlem yapılıp görevden uzaklaştırma kararı alınırken yine on binlerce memurun haklarında yapılan araştırmalar olumlu çıkmış ve görevlerinden ihraç edilmiştir. Resmi Gazete'de yayımlanan ihraç listeleri bir yenisi daha eklendi ve kamuda görev yapmakta olan 10 bin 131 kişi ihraç edildi.

Hangi Kurumlardan Personeller İhraç Edildi

Resmi Gazete'de yayımlanan bildiri ile toplam 10 bin 131 personelin görevden ihraç edildiği duyuruldu. Peki hangi kamu kurumundan ihraçlar var.

Sağlık Bakanlığı
Milli Eğitim Bakanlığı
Yargıtay
Sayıştay
Adalet Bakanlığı
Üniversite Personelleri
Diyanet İşleri Başkanlığı

Yukarıda adları geçen tüm kamu kurumlarından toplam 131 personel ihraç edildi. FETÖ/PDY operasyonlarının yanı sıra PKK/PYD örgütlerine yakınlığı bilinen personeller de görevlerinden uzaklaştırılmakta ve ihraç edilmektedir. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ile isim listesi detaylı olarak kamuoyuna ilan edildi. 

Resmi Gazete'de yayımlanan isim listesinde kimlerin ihraç edildiği, bu personellerin nerede görev yaptığı ve hangi kurumda hangi pozisyonda çalıştığı belirtilmektedir. Eğer sizlerde 10 bin 131 ihraç edilen personelin nerede görev yaptığını ve hangi kurumda çalıştığını öğrenmek istiyorsanız aşağıda ki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/10/20161029-4-1.pdf