Faaliyetlerine devam etmekte olan askeri tesisler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapmaktadır. Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan Zırhlı Birlikler Okulundan yayımlanan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonda çalışacak? Kimler başvuru yapabilir? Detaylar nedir?

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Sincan'da bulunan Zırhlı Birlikler Okulundan yayımlanan bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan işçiler hangi pozisyonlarda çalışacak? Bildiriye göre;

Temizleme görevlisi / Meydancı pozisyonunda istihdam etmek üzere toplam 2 personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuru yapacak olan adayların pratikten bu işi öğrenmiş olması gerekiyor ancak en az 1 yıl ve üzeri deneyiminin olması gerekmektedir. Deneyimi olmayan ya da deneyimini kanıtlayamayan adaylar söz konusu pozisyon için başvuruda bulunamaz.

Başvuru yapmak isteyen adayın en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup Kamu Personeli Seçme Sınavına da girmesi gerekmektedir. KPSS'den adayın 60 ve üzeri puan almış olması gerekiyor. 60'dan daha az puan alan adaylar yine Zırhlı Birlikler Okulunun açtığı pozisyona başvuru yapamamaktadır. Alınacak olan personeller Zırhlı Birlikler Okulunda daimi statüsünde çalışacak. 26 Ekim 2016 tarihi ile 4 Kasım 2016 tarihleri arasında başvurular kabul edilmektedir. Müracaat yapmak isteyen adayla İŞKUR başvuru merkezi ya da www.iskur.gov.tr aracılığı ile müracaatlarını yapabilir.
Editör: TE Bilisim