Devlet Personel başkanlığı tarafından 13 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki işçi perosnel eksikliğini karşılamak üzere geçici olarak işçi personel alımı yapacğaını ilan etti. Buna göre haberimizin devamından ilanın detayları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bağlı olduğu biriminde çalıştıılmak üzere 30 günden az Süreli ( geçici İşçi ) ve yılmada 90 günü geçmeyecek şekilde iki dönem halinde çalışmak üzere 4 geçici işçi alımı yapacak. Buna göre 1. Dönem Ekim, Kasım Aralık ayları larak belirlenmiştir. 2. Dönem ise Ocak, Şubat ve Mart ayları olarak belirtilmiştir. Başvuru yapacak adyalar aşağıdaki şartları taşımak zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Emekli, Öğrenci ve iş akdi askıda olmamak gibi nitelikler aranacaktır. Ayrıca ilgili ilana sadece Erkek adaylar başvuru yapabilecektir. 

Alımı yapılacak işçi adayları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bağlı birimlerinde temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili işlerle sorumlu olacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvur uyapaca kadyalar başvurularına 24 Eylül 2018 tarihinde başlayabilir ve en eç 25 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından alacakları Geçici İşçi Alımı Başvuru Formunu doldurması ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile beraber elden teslim etmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve yayımlanan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim