Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi boş pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Genel olarak söz konusu kamu kurumunun personel alımı yapacağı zamanlar hazırlamış olduğu alım bildirisi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bir adet eski hükümlü ya da terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanmış daimi işçi alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek ve başvurular ne zaman?

Kimler Nasıl Başvuru Yapabilir

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bir daimi işçi alımı yapacağı duyuruldu. Peki bu alıma kimler başvurubilecek? Adayın öncelikli olarak makine teknolojisi teknisyenliği mesleğine sahip olması gerekmekte olup eski hükümlü ya da terörle mücadelede malul sayılmayacak düzeyde yaralanmış olması gerekmektedir.

Başvurular Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığı ile yapılacak. Adayların 10 gün süre boyunca yani 16 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Yine İŞKUR'un resmi sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Detayları öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim