TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ Türkiye Belediyeler Birliği Sürekli çalışmak üzere işçi alıyor. Türkiye Belediyeler Birliği, Hukuk fakültesinden mezun olmak şartı ile 3 Avukat, Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler,Eğitim Fakültesi ve iletişim fakültelerinden mezun olmak şartı ile 8 Uzman ve Mühendislik Fakültesinden mezun olmak şartı ile 1 Harita Mühendisi olmak üzere toplamda 12 işçi alacaktır. Alt kısımdan genel başvuru şartlarına, istenilen genel niteliklere ve sınav bilgilerine ulaşabilirsiniz. 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 12 adet sürekli (daimi) işçi statüsünde nitelikli personel alımı yapılacaktır.

I-GENEL BAŞVURU ŞARTLARI 1-) Son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından 05-06 Temmuz 2014 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP 3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak, 2-) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, 3-)Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak. II- BAŞVURU Başvurular, 25 Eylül 2014- 08 Ekim 2014 tarihlerinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen veya elektronik ortamda " www.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacaktır. Grup No Unvan Adaylarda Aranan Diğer Şartlar Adet 1 Avukat a)Hukuk Fakültesinden mezun olmak, b)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az 50 seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak, c)Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

3 2 Uzman a)Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmak, b)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az (A) seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. 3 3 Uzman a)Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmak, b)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az 50 seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak.

3 4 Uzman a)Eğitim Fakültesinden mezun olmak, b)Eğitimde Ölçme Değerlendirme Ana Bilim Dalında Lisansüstü Öğrenime sahip olmak, c)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az 50 seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. 1 5 Harita Mühendisi a)Mühendislik Fakültesinden mezun olmak, b)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az en az 50 seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. 1 6 Uzman a)İletişim Fakültesinden mezun olmak, b)Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ndan en az en az 50 seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. 1 TOPLAM 12 TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü

Editör: TE Bilisim