Türkiye İş Kurumu yayınladığı bildiri ile Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin işçi alımı yapacağını duyurdu. İki kurum anlaşmalı olduğu için genel olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin sözleşmeli ya da daimi işçi alımları İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapacağı İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Kaç Kişi Alınacak? Hangi Pozisyon İçin Alınacak?

İŞKUR tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin işçi alımı yapacağı duyuruldu peki alınacak olan işçi hangi pozisyonda çalışacak ve toplam kaç kişi alınacak.
Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan işçi Çocuk Gelişimi pozisyonunda istihdam edecek alınacak kişi sayısı ise 1 olarak belirtildi.

Kimler Başvurabilir

Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin işçi alımına başvuru yapabilmek için;
Lise ve dengi okul mezunu olmak
Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmek
Pozisyona uygun okulu bitirmiş olmak

Yukarıda ki şartlara uygun olan adaylar Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin işçi alımına başvuru yapabilir. Başvurular iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılabilmekte olup aynı zamanda en yakın il veya ilçe İŞKUR müracaat merkezi aracılığı ilede söz konusu pozisyona müracaat edilebilir. Detaylı bilgi için aşağıda ki linki takip ediniz.

www.iskur.gov.tr
Editör: TE Bilisim