Süleyman Demirel Üniversitesi bugün hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile beden işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Bilindiği gibi yaz aylarının yaklaşılması ile üniversiteler geçici işçi alımları yapmakta ve ortalama olarak 3 - 5 ay arasında işçileri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çalıştırmaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından hazırlanan bildiri ile de toplam 120 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan 120 işçinin sahip olması gerektiği nitelikler nedir? Alım ilanına kimler başvuru yapabilir? Başvuru yapacak olan adaylar nasıl başvuru yapabilir

Kimler Başvuru Yapabilir

Süleyman Demirel Üniversitesinin hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile toplam 120 işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Geçici İşçi - 112 Personel
Engelli Geçici İşçi - 5 Kişi
Eski Hükümlü ya da Terör Mağduru - 3 Kişi
18 Yaşından büyük olmak
Beden işçisi olarak çalışacaktır.

Yukarıda başvuru yapabilecek olan adaylar hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Nasıl Başvuru Yapılır

Süleyman Demirel Üniversitesinin hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri sonucunda 120 işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru yapacak olan adayların ikamet ettikleri illerde bulunan İŞKUR üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Alınacak olan işçiler Nisan - Mayıs - Haziran aylarında Süleyman Demirel Üniversitesinin bahçe / sera dikim çalışmalarında görev yapacaktır. Detaylar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim