Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. İlgili ilan için talepte bulunan Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Konutanlığı İlkadım/ SAMSUN olmakta olup Alımı yapılacak adayın çalışma İşyeri Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığıdır.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Terörle Müacedelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan 1 kişilik boş kadro ile Mekaniker-Deniz Motorları pozisyonunda alım yapacak.

Bu yönde başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, kamu haklarından mahrum bulunmamak ve Meslek Eğitimi veren liselerin Motorlu araçlar teknolojisi alanı:Motor Dizel benzin, Gemi makineleri, Makine Zabitliği, motor bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Buna göre ilgili talep İŞKUR tarafından 24 Nisan 2018 tarihinde yayımlanacak olup başvurular başlayacaktır. Adaylar başvurularını 10 gün içerisinde en geç 03 mayıs 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim