Sağlık Bakanlığı’nın sürekli işçi statüsünde çalıştırmak üzere, İŞKUR üzerinden açtığı ilanla birlikte, toplam 3 bin 591 alım yapacağını duyurdu. Bununla birlikte, herhangi bir KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabileceğiniz farklı pozisyonlarda sizlerde yerleşebilir, Kamu Kurumunda çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı’nın birçok ilanla duyurduğu alımlar, farklı pozisyonlarda çalışma fırsatı sunmaktadır. 242 adet Isıtma ve Sıhhi Tesisatçısı, 134 İnşaat Boyacısı, 46 Kaynakçı, 45 Marangoz ve 3 bin 124 temizlik işçisi alınacak. Bu pozisyonlara farklı ilanlarla ulaşabileceğiniz gibi; ilgili ilandan başvuru yapmanızda önemlidir.

Başvuru Şartları Neler?

İlana başvuracak olan adaylarda aranan özelliklerin geneli ise; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az ortaokul mezunu olmak, uzmanlık gerektiren alanlarda yeterliliği belli eden kurs ve sertifikaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için deneyim sahibi olmak, Kamu ve Haklarından mahrum olmamak gibi şartlar gerekmektedir.

Nereden Başvuru Yapabilirim?

İlan detaylarına ulaşmak ve başvuru yapabilmek için, İŞKUR E-Şube üzerinden giriş yapmanız ve Kamu ilanlarından, Sağlık Bakanlığı ilanlarına ulaşmanız yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim