Çanakkale Polisevi Müdürlüğüne daimi kamu işçisi alımları yapılacak. Polisevi Müdürlüğünden yapılan açıklamada 6 daimi işçi alımı için en az ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak. En fazla ise Lisans mezunu olmaları adayların son başvuru tarihinden önce İŞKUR il müdürlüğüne ya da internet üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Kamuda işçi olarak çalışmak isteyen adaylar için işin olsa ekibi olarak iş ilanları aktarmaya devam ediyor. Başvuru esnasında dikkat edilecek hususları ve başvuru detaylarını aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Kamu kurumlarında işçi alımına ilişkin yayımlanan yönetmelik kapmasında 4. madde de belirtilen şartları taşımaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 4. madde de belirtilen diğer şartlara uygun olmaları gerekiyor. Adaylardan başvuru alınmasındasın ardından yapılacak olan merkezi sınavdan da başarılı olmaları gerekli olacak. Talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde nihai lisede adı bulunan adayların eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı gibi belgeleri kuruma ibraz edecekler. İstenilen belgeler 19 Mart tarihinden önce Çanakkale Polisevi Şube Müdürlüğüne elden yada posta yolu ile göndermeleri gerekiyor. Diğer şartlarda adayların SGK kayıtlı prim günleri ile bu işi yaptığını göstermesi ve 1 yıllık deneyime sahip olmaları isteniliyor.

POLİS EVİ PERSONEL ALIMI KURA NE ZAMAN?

Çanakkale Polis Evi Müdürlüğüne yapılacak olan alım ile 6 Garson (Servis Elemanı) için son başvuru tarihi 8 Mart 2018'de son bulacak. 23 Mart 2018 tarihinde saat 10:00'da Çanakkale Polis Evi Müdürlüğünde Kura çekimi yapılacak. Başvuru yapmak için ve ilana ulaşmak için İşkur e şube üzerinden 00004288819 nolu ilanı arattırmaları yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim