Türkiye'de ve dünya genelinde bir çok noktaya uçuş yaparak yolcu ve kargo taşıyan hava yolları firmalarından PEGASUS yeni yayımlanan personel alım ilanına göre uçak yükleme işçisi alımı yapacak. Türkiye'nin dokuz büyük hava limanında hizmet veren Pegasus, Atatürk Hava Limanında operasyon departlarında görevlendirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda en az lise mezunu olmaları, işini severek yapmaları dinamik, takım çalışmasına uygun, askerlik görevini tamamlamış olan yada 2 yıl ertelemiş,  Adayların Gebzede ikamet etmeleri, B -E sınıfı ehliyet sahibi olmaları, 3 lü vardiya sistemine ayak uydurabilmeleri gerekiyor.

Hava yolları şirketinin misafir bagaj ve kargo uçaklarını yüklemek, boşaltmak üzere ekipmanlarında görev alacaklardır. Adaylar Sabiha Gökçen Havalimanında görev yapacaklardır. 

İMKANLAR;

Maaş ve ücret bakımdan adaylar 1.710 Tl ücretle çalışacaklar, aylık multinet, servis imkanı, indirimli uçak imkanı özel sağlık sigortası gibi imkanlardan yararlanabilecekler.

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Başvuru yapacak olan adayların şağıdaki linkli tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru için: https://goo.gl/zD3wLB

Editör: TE Bilisim