Orman Genel Müdürlüğü Bünyesinde İşçi Alımı Yapılacak
Orman Genel Müdürlüğü işçi alacak. Orman Genel Müdürlüğü bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa ve Eskişehir bölgelerinde farklı pozisyonlarda toplam 8 adet işçi alımı gerçekleştirecek. Orman Genel Müdürlüğü ailesine iş başvurusunda bulunacak adaylardan bazı gerekli şartlar aranmaktadır bu şartlar şöyledir:
a) Tecrübe şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınacak ancak sözlü ve uygulamalı sınava kabul edilmeyecektir.
b) Noter huzurunda kura çekilişleri Orman Bölge Müdürlüklerince yapılacak ve kura sonuçları ile KPSS puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adayların listesi ilgili Orman Bölge Müdürlükleri internet sitesinden ilan edilecektir. 
Başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıda verilen belgeleri temin ederek, Bölge Müdürlüğüne istenilen tarihe kadar teslim etmeleri gerekmektedir. 
Başvuru sırasında istnilen başvuru belgeleri:
1 -Öğrenim belgesi,
2 -T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv kaydı ( Adli sicil kaydı bulunması halinde Mahkeme kararları ile birlikte getireceklerdir),
3 -Nüfus kayıt örneği veya nüfus cüzdanı fotokopisi,
4 -2014 KPSS sonuç belgesi(bu belgeyi kura ile belirlenen adaylar getirmeyecektir),
5 -Müracaat edilen iş için istenilen operatör belgesi veya sertifikası,
6-Askerlik durum belgesi, (erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir belge), 
Ayrıca başvuruda bulunacak olan adaylar, Sözlü sınavın Yapılacağı yer, tarih ve saat ilgili ayrıntılı bilgilere bölge Müdürlüklerinden veya  www.ogm.gov.tr internet adresinden duyuru ile takip etmeleri gerekmektedir.
İlanın tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.