Yaz aylarının yaklaşılması ile üniversite rektörlükleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici beden işçisi alım ilanları yayımlamaya başladı. Muğla Üniversitesi aracılığı ile hazırlanan beden işçisi alımı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

Muğla Üniversitesi tarafından hazırlanan ilanın İŞKUR üzerinden yayımlanması ile beden işçisi sınıfı için personel alımı yapılacağı öğrenildi ve müracaatlar başladı. Adaylar Muğla Üniversitesi beden işçisi alımı için müracaatlarını İŞKUR üzerinden yapabilmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Üniversite: Muğla Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 7
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi
Son Müracaat Tarihi: 10 Nisan 2017
Kamu Kurumu / Geçici İşçi
Mezuniyet: İlkokul Mezunu

Yukarıda Muğla Üniversitesi geçici 7 beden işçisi alımı detayları belirtilmiştir. Peki beden işçisi alımına adaylar nasıl müracaat edebilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Muğla Üniversitesi tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna yayımlana ilan da ilkokul mezunu beden işçisi alımı yapılacağı belirtilirken müracaatların da başladığı duyuruldu. Adayların 10 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Peki nasıl müracaat edilir.

Muğla Üniversitesi geçici beden işçisi alımı ilanına adaylar Muğla sınırları içerisinde bulunan İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile başvuru yapabileceği gibi yine aşağıda ki linki takip ederek Muğla Üniversitesi geçici işçi alımını bulacak olan adaylar buradan da başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/ABMJJr
Editör: TE Bilisim